Nikki Yanofsky. Джаз по-новому, але з повагою до класики

Ніколь "Nikki" Янофскі (нар. 8 лютого 1994) - канадійська поп-джазова виконавиця та аворка текстів, з Квебеку (Канада).

Нікі розпочала свою музичну кар'єру у 2006, у віці 12 років на "Montreal International Jazz Festival" та стала наймолодшою учасницею цього фестивалю в історії.

Ніккі також стала наймолодшою співачкою, яка записалася  для "Verve Records". У 2007-му році Янофскі виконала композицію "Animal Special" на альбомі присвяченому творчості леґендарної Елли Фіцджеральд  "We All Love Ella: Celebrating the First Lady of Song".


У 2008 виконавиця видала перший альбом із своїми версіями пісень Елли Фіцджеральд "Ella...Of Thee I Swing", а у 2010-му році - платівку " Nikki". Також у 2010, Ніккі виконувала гімн Канади на Зимових Олімпійських Іграх у Ванкувері, та виступала на закритті Олімпіади та відкритті Паралімпійських змагань 2010

Свій третій альбом "Little Secret" Нікі Янофскі видала 6 травня 2014 року. Платівка складається з 11 композицій, які записані у поп-джазовій стилістиці.

Як розповідає сама виконавиця її взірцями у творчій діяльності є такі музиканти як:  Stevie Wonder, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, The Beatles. Першим синглом з альбому Ніккі обрала композицію ""Something New""



Треклист альбому:

NIKKI YANOFSKY - BLESSED WITH YOUR CURSE
NIKKI YANOFSKY - WAITING ON THE SUN
NIKKI YANOFSKY - NECESSARY EVIL
NIKKI YANOFSKY - LITTLE SECRET
NIKKI YANOFSKY - JEEPERS CREEPERS 2.0
NIKKI YANOFSKY - OUT OF NOWHERE
NIKKI YANOFSKY - YOU MEAN THE WORLD TO ME
NIKKI YANOFSKY - KNOCK KNOCK
NIKKI YANOFSKY - ENOUGH OF YOU
NIKKI YANOFSKY - BANG
NIKKI YANOFSKY - KABOOM POW

слухати  EP альбом:


Слухати альбом (Яндекс Музика):


Слухати альбом на Deezer:

Коментарі