Деб'ютанти: Хто така Chloe Howl?

Chlöe Howl (Хлоя Ховл) (справжнє ім'я  - Хлоя Ховелс) - британська співачка, авторка пісень, народилася 4 березня 1995 року в Англії. Справжнє ім'я співачки - Хлоя Ховелс. ЇЇ батько є англійцем, а мати має Уелські корені.

Перший різдв'яний CD Хлоя записала у віці 10 років, збираючи благодійні кошти для своєї школи. У 2006 році, у віці 11 років, вона знялась у пілотному епізоді для екологічно-освітьного музичного шоу під назвою " The Trollmates ", в якому зіграла одного з чотирьох співаючих тролів. Після того як запис дівчини прослухали люди з американської рекордингової компанії, " The Trollmates " вирушають в тур до США, де вона, зокрема, знайомиться з зіркою американського серіалу "Сонячний Патруль". Девідом Хеселхофом.  У тому ж 2006 " The Trollmates " виступають перед великою китайською стіною на презентації паралімпійського талісману на змаганнях у Пекіні 2008 року. Також серед треків, записаних гуртом було спеціальне видання CD  кошти з якого були передані на благо Паралімпійських ігор в Пекіні 2008 року "

Ховл залишила школу у віці 16 років і, незабаром після цього, підписала контракт з лейблом Columbia Records. Наступні три роки вона займалася написанням пісень та записом свого деб'ютного альбому.

4 березня 2013 року співачка видала extended play платівку "Rumor", яка була доступна для безкоштовного зкачування. Першим синглом Ховл, на який вона зняла відео, була пісня "No Strings" Згодом, у серпні 2013, під такою ж назвою вийшов другий EP співачки. Ця пісня також стала саундтреком до фільму "Пипець 2". В грудні 2013 Хлої Ховл видала другий синґл "Paper Heart".


У березні 2014 Хлоя Ховл видала композицію "Rumor" в якості третього синґла, який знаменує вихід її нового альбому під лейблом "Columbia Records"

Коментарі