ТОП-5 композицій Майкла Джексона


Сьогодні королю POP-музики виповнилося б 55 років. З цієї нагоди пропонуємо вам 5 найулюбленіших композицій Майкла Джексона.

1.  "Billie Jean"  (1983)

Ця композиція залишається найпопулярнішим та непервершиним досягненням Джексона. Вона була написана співаком на основі справжніх пережиттів, коли одна із фанаток почала стверджувати, що вагітна від свого кумира і на основі медіного шуму, який виник навколо цієї події.


2. "Black Or White"  (1991)

Другий за популярністю синґл співака, який походить із альбому "Bad".  Ппісля свого виходу ця пісня протрималася на вершині американського хіт-параду протягом 7 тижнів поспіль. На гітарі у цій композиції витсупив Slash із "Guns n'Roses" 

3.  "The Girl is Mine" ( "Say Say Say") with Paul McCartney  (1983)

Композиція була записана в дуеті із Сером Полом Маккартні 

4. "Rock With You"  (1979)

Ця композиція визнається музичними критиками, як останній хіт ери диско, а американський музичний журнад "Billboard" назвав "Rock With You" одним із чотирьох найкращих синґлів 80 -их років.

5. "Beat It!" (1983)

"Beat It" походить з леґендарного альбому Джексона "Thriller", який став хітом ще навіть до оприлюднення композиції. Після релізу пісня стала головним хітом на MTV, відкривши дорогу на музичні канали багатьом афроамериканським виконацям.

Коментарі